Eurosonic dikt affiche aan

Over een maand verwelkomt Groningen muziekliefhebbers uit heel Europa. Voor het zover is worden er nog enkele namen bekendgemaakt. Vandaag zijn dat onder andere Efterklang, Balthazar en Nobody Beats the Drum 333″.

De line-up voor Eurosonic wordt aangedikt met Balthazar (BE), Efterklang (DK), New Cool Collective (NL), Nobody Beats the Drum 333″ (NL), Sven Hammond Soul (NL), Valerius (NL), Will and the People (UK) en Zazi (NL).

De Popkoepel selecteerde voor Eurosonic de volgende acts uit de provincies Friesland, Drenthe, Overijssel en Groningen: Elle Alpha, Inge Van Calkar, MAASK, Ricky Rehab, Rum & Skunk, Salisbury, Skunkfunk, The Flight, The Future’s Dust, Town Of saints, Wilhelmfreddie en Yellow House 21.

Eurosonic Noorderslag vindt van 9 tot en met 12 januari 2013 plaats in Groningen en is hopeloos uitverkocht. Het festival staat bekend als de etalage voor de meest actuele en veelbelovende Europese (en Nederlandse) acts, die van 9 tot en met 11 januari in ruim dertig zalen in de Groningse binnenstad optreden.

Info: www.eurosonic-noorderslag.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

1 × twee =