ABBota biedt staalkaart van actuele Belgische acts

ABBota, de jaarlijkse samenwerking tussen de AB en de Botanique in hartje Brussel, presenteert ook in 2013 weer een staalkaart van tien actuele Belgische acts voor 1 betaalbaar combiticket. Verspreid over twee dagen programmeren beide concerttempels optredens van opkomend talent als Joy Wellboy, Montevideo, Roscoe, Steak Number Eight, Tommigun en Coely.

De Ancienne Belgique bijt de spits af op vrijdag 1 maart met achtereenvolgens Joy Wellboy, The Peas Project, Leaf House, Montevideo en Roscoe op het programma. Daags nadien maken Geppetto & The Whales, Steak Number Eight, PAON, Tommigun en Coely hun opwachting bij de buren van de Botanique.

Dagtickets kosten slechts 10 euro in voorverkoop en combitickets voor de tweedaagse gaan over de digitale toonbank voor amper 15 euro. Alle info: www.abconcerts.be en www.botanique.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

8 + een =