Baroness in busongeval, Europese tour en Pukkelpop gecancelled

De Britse openbare omroep BBC meldt dat de tourbus van Baroness in de buurt van Bath tien meter naar beneden is gestort toen die van een brug reed. Er zouden twee gewonden gevallen zijn, die nu overgebracht zijn naar het ziekenhuis.

De tourmanager: “It is with great regret that we have to inform you that Baroness were involved in a very serious road accident earlier today and will not be able to perform at Talking Heads tonight. Our thoughts are with the band at this time and we wish them and their crew a speedy recovery.”

Baroness zou vrijdag op Pukkelpop spelen, maar dat optreden is nu net als de rest van de Europese tour gecancelled. Vanaf 29 augustus zou de groep aan een Amerikaanse tour beginnen, die blijft voorlopig nog gepland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vier × vijf =