Angus Stone komt met soloalbum

In navolging van zijn zus Julia, die vorige maand haar tweede soloalbum By The Horns uitbracht, laat nu ook Angus Stone op vrijdag 13 juli zijn soloalbum Broken Brights los. Hun solowerk volgt het geprezen album Down The Way, het voorlopig laatste album als duo, op.

Angus Stone noemt het opnemen van zijn solowerk een heel aparte ervaring en een unieke kans om wat losser te zijn en iets meer lol te hebben. “Opnemen met mijn zus Julia is geweldig, maar dan hebben we beiden onze handen aan het stuur. Dit was een kans om het stuur alleen beet te pakken en wat burnouts te doen.” Broken Brights werd door Angus zelf geproduceerd en is zijn meest persoonlijke en eerlijke werk ooit. Hij schakelt makkelijk over tussen verschillende genres zonder daarbij ooit zijn eigenheid te verliezen.

De eerste single “Bird On The Buffalo” kende al een release. Maar Angus Stone zal een maand voor de albumrelease het publiek zelf ook al opwarmen voor zijn nieuwe album. Hij zal dit doen door een exclusieve en akkoestische show te spelen in Café Maison Du Peuple te Brussel, op 14 juni om 19u. Er is slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar en om kans te maken op maximum 2 tickets, mag er een mailtje gestuurd worden naar angusstone@cafemdp.be.

Broken Brights bevat volgende nummers:


 1. River Love

 2. Broken Brights

 3. Bird On The Buffalo

 4. Wooden Chair

 5. The Blue Door

 6. Apprentice Of The Rocket Man

 7. Only A Woman

 8. The Wolf And The Butler

 9. Monsters

 10. It Was Blue

 11. Be What You Be

 12. Clouds Above

 13. End Of The World

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

5 − 4 =