Kasabian Live!

In 2007 wisten ze het bij NME al: Kasabian is een solide liveband, en zo kregen ze dat jaar tijdens de NME Awards dan ook de stempel “best live band” opgeplakt. Ze leerden het dan ook van de besten want ze speelden als voorprogramma van onder andere Oasis, Muse, Rolling Stone en U2. En sinds de single “Where did all the love go?” hun ultieme doorbraak forceerde in 2010 , bewezen ze ook op menig festival en in stadions hun mannetje te kunnen staan. Voor wie Kasabian nog niet in levende lijve zag of voor wie nog wil nagenieten is er nu Live! – Live at the O2

Live! – Live at the O2 komt uit op DVD/Bluray en werd zoals de titel al doet vermoeden, gefilmd tijdens een live optreden dat de band op 15 december 2011 gaf in de O2 Arena in Londen. Het concert maakte deel uit van hun uitverkochte stadiontournee die Tom Meighan, Sergio Pizzorno, Chris Edwards, Ian Matthews, Jay Mehler, Ben Kealy en Gary Alesbrook doorheen de UK en Ierland leidde.

De DVD toont de opnames van liveversies van hun klassiekers “Fire”, “Empire”, “LSF”, “Where did all the love go”, maar uiteraard ook tracks van hun meest recente album “Velociraptor!”. Als mooi extraatje zal er ook de documentaire “I hear voices”, die tijdens de tournee gemaakt werd, terug te vinden zijn. En wie dat nog niet voldoende vindt, kan altijd de special edition aanschaffen. Deze zal verpakt zijn in een slipcase en een bonus CD met de hoogtepunten van de set bevatten.

Alle versies worden gelijktijdig uitgebracht door Eagle Rock entertainment op 25 juni. Tracklist (* zijn niet terug te vinden op de bonus CD)

 1. Days Are Forgotten
 2. Shoot The Runner
 3. Velociraptor!
 4. Where Did All The Love Go?*
 5. I.D.*
 6. I Hear Voices*
 7. Thick As Thieves*
 8. Take Aim
 9. Clubfoot
 10. Re-Wired
 11. Empire*
 12. La Fée Verte
 13. Fast Fuse / Pulp Fiction*
 14. Goodbye Kiss
 15. L.S.F.
 16. Switchblade Smiles
 17. Vlad The Impaler
 18. Fire

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

4 × 5 =