Mondjesmaat worden namen Les Nuits Botanique vrijgegeven

Het is moeilijk voor te stellen met dit weer maar ooit zal het weer lente worden. En wat staat gelijk aan lente en warmte? Juist ja, Les Nuits Botanique. Het festival zal dit jaar van 11 tot 21 mei plaatsvinden en is alweer toe aan zijn 19e editie. Eyecatchers tot nu toe: Chilly Gonzales, Goose en The Rapture.

{image}Al houdt het daar natuurlijk niet op want inmiddels zijn er zo een 43 namen bekend gemaakt. Zo is er the one to watch volgens de Britse muziekpers dit jaar Grimes, maar ook een Camille die in het Franstalig gedeelte van de wereld veel potten doet breken. En vergeet ook oudgedienden als Baxter Dury, Amadou & Mariam, Staff Benda Bilili en Experimental Tropic Blues Band niet.

Maar zoals U van ons gewend bent, hier het volledige lijstje tot nog toe: Anaïs / C2C / Ghostpoet / Esmerine / Ewert & The Two Dragons / La Grande Sophie / Laura Gibson / Prinzhorn Dance School / Maggie Björklund / Milagres / Perfume Genius / Piers Faccini / Revolver / Rover / Sandro Perri / Siskiyou / Yacht / 1995 / Amadou & Mariam / Baxter Dury / Camille / Chapelier Fou / Chilly Gonzales / Daniel Darc / François & the Atlas Mountains / Friends / General Elektriks / Great Mountain Fire / Goose / Grimes / Housse de Racket / King Krule / La Femme / Mariee Sioux / Maïa Vidal / Mouse On Mars / Staff Benda Bilili / The Experimental Tropic Blues Band / The Rapture en Woodkid.

Dus vergeet die kou, over drie maanden staat de Botanische tuin in Brussel weer in bloei met de mooiste muzikale bloemen die er op dit moment te vinden zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vijf + zestien =