Pukkelpop blijft bestaan (en vergoedt tickets)

Pukkelpop blijft, en dat in zijn oorspronkelijke formule. Dat meldt de organisatie op de site van het festival. Voor de festivalgangers die hun ticket vergoed wilden zien is er nog meer goed nieuws. Ze krijgen de volledige waarde van hun dag- of combitickets terugbetaald in drank- en eetbonnen voor de volgende drie edities van het festival.

De organisatie plant tussen dinsdag 1 november en maandag 14 november een e-mail te sturen naar iedereen die een of meerdere tickets gekocht had op de Pukkelpopsite. Met de link die ze daarin krijgen kunnen ze de vouchers, die in waarde de prijs van de aangekochte tickets moeten benaderen, downloaden. Maar, suggereert de organisatie, mensen kunnen het festival steunen door ervoor te kiezen hun vouchers niet of slechts gedeeltelijk op te nemen.

Eerder al werd het noodweer als ramp herkend. Daardoor konden mensen die erge schade hadden geleden beroep doen op het Rampenfonds. De terugbetaling van tickets viel daar niet onder. Die bal lag tot voor kort in het kamp van het parket en de verzekeringsmaatschappijen.

Meteen werden ook de data van de volgende editie bekendgemaakt. Pukkelpop 2012 vindt plaats van 16 tot en met 18 augustus. De details en kleine lettertjes van de actie vind je op http://pukkelpop.be/nl/faq/tegemoetkoming.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

2 − een =