Pukkelpop blijft bestaan (en vergoedt tickets)

Pukkelpop blijft, en dat in zijn oorspronkelijke formule. Dat meldt de organisatie op de site van het festival. Voor de festivalgangers die hun ticket vergoed wilden zien is er nog meer goed nieuws. Ze krijgen de volledige waarde van hun dag- of combitickets terugbetaald in drank- en eetbonnen voor de volgende drie edities van het festival.

De organisatie plant tussen dinsdag 1 november en maandag 14 november een e-mail te sturen naar iedereen die een of meerdere tickets gekocht had op de Pukkelpopsite. Met de link die ze daarin krijgen kunnen ze de vouchers, die in waarde de prijs van de aangekochte tickets moeten benaderen, downloaden. Maar, suggereert de organisatie, mensen kunnen het festival steunen door ervoor te kiezen hun vouchers niet of slechts gedeeltelijk op te nemen.

Eerder al werd het noodweer als ramp herkend. Daardoor konden mensen die erge schade hadden geleden beroep doen op het Rampenfonds. De terugbetaling van tickets viel daar niet onder. Die bal lag tot voor kort in het kamp van het parket en de verzekeringsmaatschappijen.

Meteen werden ook de data van de volgende editie bekendgemaakt. Pukkelpop 2012 vindt plaats van 16 tot en met 18 augustus. De details en kleine lettertjes van de actie vind je op http://pukkelpop.be/nl/faq/tegemoetkoming.

recent

English Teacher :: This Could Be Texas

Muziek die in de rondte stuitert als een lading...

Keane

25 april 2024Koninklijk Circus, Brussel

"Wat een zaal! Hier zouden we wel een week...

Gaye su Akyol

24 april 2024De Roma, Borgerhout

The Jesus and Mary Chain

23 april 2024Ancienne Belgique, Brussel

Hoe moeilijk kan het zijn om een geluidsman eens...

James Brandon Lewis Quartet

23 april 2024Ancienne Belgique, Brussel

verwant

2 Many DJ’s

19 augustus 2023Pukkelpop, Hasselt

Osees

19 augustus 2023Pukkelpop, Hasselt

Steve Lacy

19 augustus 2023Pukkelpop, Hasselt

Dry Cleaning

19 augustus 2023Pukkelpop, Hasselt

Rema

19 augustus 2023Pukkelpop, Hasselt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in