Autumn Falls maakt eerste namen bekend

De festivalzomer is helaas niet geëindigd zoals iedere muziekliefhebber had gehoopt. Maar als België ergens bekend om staat is het wel zijn vele fijne goed georganiseerde festivals, het hele jaar door, waarvan er ook in de herfst weer een pak op stapel staan. Het vorig jaar voor het eerst georganiseerde Autumn Falls festival is één van de eersten die met namen (o.a. Low, Okkervil River, SX en Metronomy) naar buiten komt.

Vorig jaar werd Brussel in hartje herfst voor het eerst overspoelt door muziek die u de donkere dagen wat makkelijker door laat komen. Zo waren er optredens van Nils Frahm, Ólafur Arnalds, Beach House, Atari Teenage Riot en Lambchop. Na de succesvolle eerste editie met maar liefst drie uitverkochte avonden breidt boekingskantoor Toutpartout dit jaar uit naar zeven avonden en zullen onder andere de AB, Botanique en de VK hun poorten weer openstellen voor al wat breekbaar en sfeervol is. Bands die tot nu toe bevestigden: Low, Pinback, Bill Callahan, Metronomy, Fool’s Gold, Scott Matthew, Pink Mountaintops, Portugal. The Man, Okkervil River en SX.

Deze editie waren er voor het eerst ook early bird tickets beschikbaar, voor €50 had u bij al die zeven avonden aanwezig kunnen zijn, maar helaas die kaarten zijn volledig de deur uit. ‘Gewone’ dagtickets zijn er gelukkig nog wel en via de website en de diverse concertzalen verkrijgbaar. Wij zijn alvast zeer benieuwd naar welk moois we deze herfst nog meer mogen en hoeveel dagen Autumn Falls dit jaar gaat uitverkopen.

Autumn Falls vindt van maandag 21 tot zondag 27 november plaats in diverse concertzalen in Brussel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

acht + 4 =