ENOLA VI.BE: Cape Coast Radio

Maandelijks selecteert enola.be op vraag van Poppunt een aanstormend talent uit de grote vi.be-pool. Deze keer: Cape Coast Radio.

Cape Coast Radio is de vrolijke speeltuin van Nick Berkvens (ex-Transit), die voor de in november te verschijnen debuutplaat samen met de broertjes Vlaeminck van Tomàn in de huid kroop van Ed de aasgier, Ned de neushoorn en Ted de mandril, drie vrienden uit de Afrikaanse vlakten. Live doet de band beroep op een all star bezetting met leden van Marble Sounds, Isbells en Sleepingdog. Bij Cape Coast Radio kan u terecht voor frisse indie-rocksongs die perfect als de soundtrack van uw zomer kunnen fungeren, doordrenkt met Afrika, opzwepende beats en gevatte teksten. Wij dagen u uit iemand te zoeken die niet weg is van een song als “Daniel San”. Wedden dat het u niet lukt?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

negentien + 11 =