Solo debuut voor Eagles Of Death Metal voorman

Boots Electric, zo heet het soloproject van Eagles of Death Metal zanger Jesse Hughes dat al een tijdje in de planning zat. De plaat Honkey Kong is eindelijk af en komt 20 september uit bij Dangerbird Records.

Eerder liet Hughes weten dat Dr. Dre en Andre 3000 op zijn verlanglijstje stonden om mee te werken aan wat hij toen nog Boots Electric Fabulous Weapon noemde, maar of dat gelukt is valt nog te bezien. Wie wel kwam opdagen is Brody Dalle, vrouw van EODM kompaan Josh Homme, waarvan het vuige resultaat “Boots Electric Theme” hier te beluisteren/downloaden is. Het album werd geproduceerd door Tony Hoffer, die eerder o.a. met Beck, Fisherspooner, Depeche Mode en Supergrass werkte. Mark Ramos-Nishita ofwel Money Mark die onofficieel wel eens de vierde Beastie Boy genoemd wordt schreef mee aan het materiaal voor Honkey Kong.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

een × vijf =