M. Ward en My Morning Jacket zanger Jim James aan de crème brûlée

Het lijkt het jaar van het voedsel te zijn in rockland. Blijkbaar zijn Jim James en M. Ward na het vele gezamenlijke touren en het maken van het Monsters Of Folk album aan elkaar blijven plakken in hun fascinatie voor het wereldberoemde toetje, en komen ze nu met de cremebrulog.

Met hun “online resource for critique and tastings of crème brûlée from around the world” laten de heren weten waar de beste CB gegeten kan worden en heeft de gewone sterveling ook een stem. In plaats van met duimpjes en sterren worden de diverse recepturen en de setting waarin ze opgepeuzeld werden beoordeeld met logs.

Een voorproefje: at first the cream of her enchanted flan fills my mouth- tastebuds and tearducts flood with joy and i feel the eggs in their primitive state, knowing both at once the potential that is carried in any egg, and the full realization of what an egg, whipped into shape, can become…i carry the egg in my mouth for awhile like an expectant mother…then send it down with the pride of a parent watching their little egg pass the bar exam..i know i am safe with this flan…

Mocht dit Vlaanderen zijn dan was het nu wachten op een kookboek natuurlijk. Waar zijn toch die good old days gebleven toen rocksterren nog gewoon flessen whisky achterover sloegen?

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

13 − 4 =