Noel vs. Liam episode 374

Hier zijn we weer om u het laatste geschil tussen Noel en Liam Gallagher mee te delen. Liam beweert dat alle songs van Noel’s nieuwe plaat integraal gepikt zijn van repetitiesessies uit het Oasis-tijdperk. Fuck hier, fuck daar.

“I’ve heard his fucking new record ‘cos I fucking sung on half of it. Fucking nonsense” aldus de welbespraakte Liam aan Contact Music. Volgens hem heeft broerlief alle songs van zijn nieuwe solo project gestolen van hun gezamenlijke jamsessies met Oasis. Het betreft repetities voor Dig Out Your Soul, de laatste plaat van de Britse band, die in 2008 uitkwam.

Het zoveelste bagatel tussen de broertjes Gallagher dus, houdt er iemand de tel bij? Het is trouwens bijzonder vreemd dat Liam al iets af weet van de plaat; ze hebben immers al bijna anderhalf jaar geen woorden meer gewisseld, sinds de split van Oasis in augustus 2009.

Volgens de medestichter van Creation Records, Alan McGee, heeft de reden dat Noel het stil houdt rond zijn plaat alles te maken met het feit dat hij gewoon geweldig materiaal achter de hand heeft. Liam gelooft er natuurlijk weer geen bal van. Ongetwijfeld tot binnenkort met meer over Kaïn en Abel.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

6 + 20 =