Joss Stone gaat naakt om zwarte beren te redden

Heeft ze al eerder naakt geposeerd of heeft ze ooit een aanbod van Playboy afgewezen? Mochten we Serge Simonart persoonlijk kennen, we belden de man meteen want hij kent ongetwijfeld het antwoord. Maar sowieso is het antwoord op de vraag of ze ooit naakt ging nu met zekerheid geweten. Ja, Joss Stone heeft naakt geposeerd. Om zo te protesteren tegen de jacht op beren.

Het is bekend dat Joss Stone een fervent dierenrechtenactiviste is. Enkele jaren geleden werd ze in Groot Brittannië al uitgeroepen tot “Best dog owner”. Nu levert Stone haar bijdrage aan een campagne van dierenrechtenorganisatie PETA. Ze klaagt het doden van zwarte beren in Canada aan, mede omdat de pels van die dieren gebruikt wordt voor de hoge hoeden die de lijfwachten van het Britse koningshuis tijdens ceremonies dragen.

Stone vindt het dragen van die hoeden verwerpelijk en wil nu samen met PETA de Britse royals en andere zondaars terchtwijzen. Voor de shoot poseerde ze gelegen op de Union Jack. Nu maar hopen voor Joss en de zwarte beren dat de doelgroep van deze PETA-campagne niet aan de eigenlijke boodschap voorbijgaat.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

2 + 3 =