Kings Of Leon zitten in de studio om nieuw album op te nemen

De twee jaar geleden tot heartthrobs gebombardeerde heren van Kings Of Leon zitten op dit eigenste moment in de studio om een opvolger op te nemen voor – mogen we het zeggen – het tot op het bot uitgemolken Only By The Night.

Een jaar of vijf geleden schopten King Of Leon nog geen deuk in een pakje boter bij het publiek dat hen bij de laatste plaat ineens en masse in het hart sloot. Niet dat de heren daarvoor slechte muziek maakten, maar tot dan toe waren het vooral de alternatievere, mannelijke niet in het thuisland wonende bevolking die Youth and Young Manhood, Aha Shake Heartbreak en Because Of The Times smaakten.

Ineens was daar de single “Sex On Fire” en liep letterlijk iedereen met de familie Followill weg. Het nummer werd tot bloedens toe op de radio gedraaid, de clip kwam talloze malen langs op de televisie en ze wonnen iedere award – van lekkerste hapje tot een Grammy – die u zich maar kan bedenken.

Wie gedacht had dat ze na het succes van Only By The Night een paar jaar van de aardbodem zouden verdwijnen heeft het mis. Drummer Nathan Followill stuurt sinds afgelopen maandag tweets de wereld waarin hij verslag doet van de opnames van de nieuwe nummers. Gisteren tweette hij dat ze “put down some jams that I think you all will like”.
Wij houden alvast ons hart vast, want willen we wel dat iedereen Kings Of Leon in de armen sluit? Wanneer de nieuwe plaat zal verschijnen is nog niet duidelijk.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vijf + vier =