Folk Dranouter komt met eerste namen

Dranouter maakt een eerste reeks namen bekend. Op de zesendertigste editie van het West-Vlaamse folkfestival zullen ondermeer Tom McRae en Vaya Con Dios spelen.

Het prefix ‘folk’ mag al lang met een korreltje zout genomen worden. Dranouter gaat al jaren veel breder, of klasseert u nieuw bevestigde namen als Nouvelle Vague en Daan soms als folk? De Italiaanse bard Paolo Conte voldoet evenmin aan de strenge definitie, maar onze eigen Absynthe Minded en Isbells komen al wat dichter in de buurt.

De overige namen die reeds bekendgemaakt zijn, zijn: Hindi Zahra, Caroline Chocolate Drops, Rob Sawyer, Staff Bende Bilili en La Bottine Souriante. Meer namen worden binnenkort bekendgemaakt om het vierdaagse festival (dit jaar van 5 tot 8 augustus) te vervolledigen.

En vergeet, als u nu toch in uw agenda aan het krabbelen bent, ook klein broertje Dranouter aan zee niet. Daar staan, op 25 april in De Panne, ondermeer Arno, Arid en Jasper Erkens op het podium.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vijf × drie =