Kings Of Leon zesde headliner voor Rock Werchter

Rock Werchter heeft met Kings Of Leon zijn zesde headliner bevestigd. Het gebroed Followill deelt op donderdag 29 juni de affiche met Arcade Fire.

De Followils zijn graag geziene gasten in Werchter. Op hun zevende album ‘WALLS’ (2016) vinden Kings Of Leon de perfecte balans tussen het bevlogen garagegroepje uit de begindagen en de stadionrock die wereldsterren van hen heeft gemaakt. Hun verhaal is een parabel. De vier groeien op in een strikt religieuze omgeving in het diepe zuiden van de Verenigde Staten. Rock’n’roll is des duivels en wordt daarom hun manier om te rebelleren. Dat heilige vuur leidt tot evergreens als ‘Sex On Fire’, ‘Use Somebody’ en ‘Waste A Moment’. De roem begint in Europa en voert zo terug naar huis. ‘WALLS’ is pas de eerste Amerikaanse #1 voor de groep.

Zes namen zijn nu gekend voor Rock Werchter 2017 dat van 29 juni tot 2 juli plaatsvindt in het Festivalpark. Kings Of Leon en Arcade Fire staan er op donderdag 29 juni, Radiohead op vrijdag 30 juni. Blink 182, Linkin Park en System of A Down staan er op zaterdag 1 juli en Foo Fighters op zondag 2 juli.

De ticketverkoop voor Rock Werchter 2017 start op zaterdag 19 november om 10u. Alle info: www.rockwerchter.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

dertien − 2 =