Vurig nieuw album voor Blood Red Shoes

Deze winter zou wel eens het make or break moment van vele bands kunnen gaan worden, er komen namelijk veel opvolgers van de bejubelde debuutplaten uit. En dat is altijd een moeilijk moment voor bands, zo ook voor Blood Red Shoes die Fire Like This voor eind februari hebben klaarliggen.

Al doet de albumtitel wel vermoeden dat Laura-Mary Carter en Steven Ansell in ieder geval hun ziel en zaligheid in de opvolger van Box Of Secrets hebben gelegd. Of Fire Like This weer een grunge/punk ondertoon zal hebben met een pop sausje eroverheen daarvoor zullen we tot 22 februari moeten wachten. Het eerste nummer van het album ”Colours Fade” is alvast een bijna 7 minuten durende song waar het ah-ah-ha gehalte erg hoog ligt en de overstuurde gitaren niet ontbreken. Nog niet overtuigd, het nummer kunt U na de sprong [hier] downloaden.

Afgelopen woensdag speelde het duo de nieuwe nummers voor het eerst in een intimistische setting in een Londense pub. En als we de band’s twitter mogen geloven dan was dit mede door het hoge promillage Jägermeister een groot succes. Hm, afwachten totdat ze België weer eens aandoen dan maar …

22 Februari zal Fire Like This in de betere platenzaak liggen (als die dan nog bestaan natuurlijk).

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

een × 4 =