Them Crooked Vultures maken releasedatum bekend

Liefhebbers van muziek, verenigt u! Het is eindelijk zover. Supergroep Them Crooked Vultures, bestaande uit Josh Homme (Queens of the Stone Age) Dave Grohl (Nirvana, Foo Fighters) en John Paul Jones (Led Zeppelin) hebben de release van hun self-titled debuutalbum bekend gemaakt. Op 17 november is dit gouden schijfje al in de VS en Canada te verkrijgen.

De speculaties vlogen al enkele maanden heen en weer, maar sinds enkele uren is de datum officieel: 17 november. De drie ons allen bekende leden zitten al lang genoeg in het milieu om een beetje met de fans hun voeten te kunnen spelen. Met
slogans als “Follow What’s Heard” en totale geheimhouding van songs op een paar fragmentjes na deden ze de geruchtenmolen op volle toeren draaien. Enkele secret gigs erbovenop en de verwarring was compleet.

Maar we mogen niet voorbarig zijn, want de verwachtingen liggen erg hoog; hoe kan het ook anders, met de gecummuleerde ervaring van de leden. Op Pukkelpop eerder dit jaar waren ze de verrassingsact van de editie, maar de meningen waren verdeeld. Het was slechts hun derde live show, dus hopelijk zijn ze bij hun volgende passage door ons land wat beter op mekaar in gespeeld. Dat is misschien zelfs al binnenkort: samen met de release zullen ook enkele nieuwe tourdata worden bekendgemaakt, waarvan er zeker ook in Europa zullen bij zijn.

Wij hopen in ieder geval dat Them Crooked Vultures de verwachtingen inlossen!

De tracklisting:

 1. No One Loves Me & Neither Do I
 2. Mind Eraser, No Chaser
 3. New Fang
 4. Dead End Friends
 5. Elephants
 6. Scumbag Blues
 7. Bandoliers
 8. Reptiles
 9. Interlude With Ludes
 10. Warsaw or The First Breath You Take After You Give Up
 11. Caligulove
 12. Gunman
 13. Spinning In Daffodils

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vijf × 2 =