Kaizers Orchestra :: 30 november 2006, Handelsbeurs

Kaizers Orchestra, 30 november 2006, Handelsbeurs

In de 2000 begon de verovering van Noorwegen door de Kaizers van Bergen. De groep rond Janove Ottensen en Geir Zahl werd met debuut Ompa til du dør een gevestige waarde in eigen land. Ook in Europa werden ze al wat opgepikt, maar het bleef bij enkelingen als Tom Waits ("I like it, but my Norwegian is a bit rusty"). Het duurde nog drie jaar voor Europa klaar was voor de stomende optredens van de band, maar hun eerdere passage op Werchter had dan toch wat jong volk naar de Handelsbeurs gelokt. De band schuwde de interactie met het publiek niet, Denen en Noren kregen een handje, Zweden werden grappend naar huis gestuurd. En Duvels werden ook gretig doorgegeven. Prosit!

In The CameraEye van onze vrouw: zanger Janove Ottensen drukt een kuis kusje op het voorhoofd van gitarist Geir Zahl.

http://www.kaizers.no /

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

negen + vier =