The Kooks :: 8 november 2006, AB

The Kooks, 8 november 2006, AB

2006 was absoluut het jaar van The Kooks. In januari verscheen met Inside In/Inside Out het heerlijk okselfrisse debuut van de jonge Britten. Bleef dat album de eerste maanden nog eerder onopgemerkt, in april stonden ze in een uitverkochte Rotonde voor een kransje gelukkigen zichzelf te bewijzen als de revelatie van het jaar. Op Rock Werchter werd, oog in oog met een massa bakvissen, duidelijk dat The Kooks een publiek hebben dat breder is dan dat van de doorsnee rockgroep. Alvorens onder te duiken in de opnamestudio voor het tweede album, streek de groep nog eenmaal neer in een al maanden uitverkochte AB

In The CameraEye van onze vrouw: Pubermeidenmagneet en frontman Luke Pritchard.

http://www.thekooks.co.uk/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

5 + 10 =