Eindejaarslijstje 2005 van Jan Bleyen

Onze chef is een beminnelijk, ernstig man waar we immer een goed woord en veel respect over hebben, maar in de valavond van dit jaar zadelde hij ons in een omstreden decreet met een onmogelijke opdracht op: sinds kort wordt het woord "eindejaarslijstje" verbannen uit goddeau-teksten, op straffe van één ronde euro (daar rolt’ie!). Steve Stevaert-gewijs horen we ons lijstje “E-woord” te noemen. Dit, in combinatie met de fikse portie griep die de Kerstman ons wist te bezorgen, is de naakte reden waarom wij een tikje later zijn met ons E-woord. Tien onmisbare parels van het afgelopen jaar die voor zichzelf mogen spreken:

  1. Opeth :: Ghost Reveries
  2. The Mars Volta :: Frances The Mute
  3. System Of A Down :: Mezmerize / Hypnotize
  4. Antimatter :: Planetary Confinement
  5. Fiona Apple :: Extraordinary Machine
  6. Lamb Of God :: Killadelphia (dvd)
  7. Neil Young :: Prairie Wind
  8. Millionaire :: Paradisiac
  9. The Setup :: The Pretense Of Normality
  10. Oasis :: Don’t Believe The Truth

Beste wensen voor 2006: goed werk voor alleman!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

4 + negen =