STAPLERS :: Nevertheneverthenever

"Nevertheneverthenever" , de nieuwe single van de Nederlandse rockers Staplers, is rechttoe, rechtaan en vooral gáán.

Nooit, nee, het hoeft niet meer. Of toch? Principes uit het raam en hups vooruit met de geit in de nieuwe single “Nevertheneverthenever” van de Nederlandse rockers STAPLERS.

STAPLERS bestaat pas sinds 2022, maar laat er geen gras over groeien. Met hun debuutsingle haalden ze meteen de nationale radio in Nederland en tweede single “Nevertheneverthenever” dubbelt als aankondiging voor hun debuut-ep, die zal uitkomen op 29 februari.

De single rammelt als een roestbak met een skelet aan het stuur en nitro in de benzinetank. Het drietal dendert, raast, tiert en snauwt op een tempo als waarmee konijnen van the bad touch doen en dat allemaal terwijl we stiekem naar een liefdesliedje aan het luisteren zijn – zij het dan een atypisch. Het gaat van ‘I hate youover ‘I’d blow my lungs out if you were standing near a cliff’ om uiteindelijk overstag te gaan ‘But then you smile’

Ziedaar de wankele psyche van de zelfverzekerde, maar iets minder standvastige minnaar. Een verleidingscursus gegeven door Timtation, zeg maar. Qua geluid zijn The Hives niet ver af: drums roffelen, smakelijke en goedgemikte hey’s doorspekken het geheel, gitaren rijten de stiltes aan gort, er is een leuk opgebouwd bruggetje en even gauw als het opkwam is deze dolle verliefdheid weer verdwenen. Wij blijven alvast verdwaasd achter.

Beeld:
Morwenna Boulter

recent

Roncha & Chillow :: Juste D’Echte

En u? Wie wil u rond uw bed zien...

Maxim Osipov :: Kilometer 101

Dat zelfs op al onschadelijk gemaakte dissidentie nog steeds...

Porcelain id :: Bibi:1

Ook wij moeten er soms aan herinnerd worden dat...

Ronker :: Slow Murder

Daar zijn ze dan terug. Na de openingspunch van...

Talking Heads: Stop Making Sense

De techniek staat niet stil, nostalgie verkoopt. Het digitaal...

verwant

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in