The Love :: Donna

The Love, zo heet het geesteskind van garagerocker Bob Belmans: zijn eerste uiterst smakelijke lap muziek "Donna" bezingt die knappe chick op de middelbare school die je niet kon krijgen. @thelovetheband @devriendtharald

Er ruist wat in het Vlaamse struikgewas. Een creatuur, aangekondigd als ‘hidden for years in the shadows’, treedt nu naar voren. Een onmetelijk kwade demon? Nee hoor, het gaat hier om de no-nonsense rocker Bob Belmans – ook niet meteen een naam voor een woeste demon, natuurlijk – die in de spotlights treedt onder de nogal ongooglebare artiestennaam The Love. En dat doet hij niet alleen; de rest van het krat Carapils in zijn garage werd geledigd door onder andere Cedric Maes (El Guapo Stuntteam, The Sore Losers) en Kevin Maenen (eveneens The Sore Losers). In een roes van garagedampen en grofkorrelige gitaarriffs namen ze in een ruk tien nummers op over het leven en de liefde.

Als voorsmaakje krijgen we al een eerste trap voor de kont: “Donna” bezingt in een dikke honderdvijftig uiterst aangename seconden onbereikbare jeugdliefdes, in dit geval belichaamd door Donna Pinciotti. Je weet wel, de roodharige girl next door uit de TV-serie That 70s Show waarvan we stiekem allemaal hoopten dat ze ooit ons lunchgeld zou stelen.. Catchy gitaren! Meezingrefreinen! Gescheurde jeansbroeken! Ja, het leven kan mooi zijn; all we need zijn onze vrienden, wat nostalgie naar de goede oude tijden en een scheurende Gibson Les Paul-gitaar. Noem ons gerust simpele zielen. Simpele, gelukkige zielen.

In mei 2023 verschijnt hun debuut Come On and Feel the Love op Sounds Of Subterrania.

Sounds Of Subterrania

recent

I.M. Steve Albini

Steve Albini is overleden. Een hartaanval. Volgens sommige berichten...

The Lemon Twigs :: A Dream Is All We Know

De Amerikaanse band The Lemon Twigs komt terug met...

Emperors Of Nothing

De wandaden die binnen de muren van onze gevangenissen...

St. Vincent :: All Born Screaming

St. Vincents zevende slaat je flink op je donder,...

Adrian & Regis Hautiere :: Het Weeskind van Perdide: 1. Claudi & 2. Silbad

Uitgeverij Lauwert waagt zich naast vaak gesmaakte graphic novels...

verwant

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in