Goose, Arsenal en Stake naar Two Days of Rock Herk

Ook dit jaar zal er geen Rock Herk zijn zoals we het festival kennen.  Dat festival op volle capaciteit werd eerder verplaatst naar 15 en 16 juli 2022.  Tot zover het slechte nieuws, want het goede nieuws is dat er op 10 en 11 september een kleinere variant is!

De organisatie van Rock Herk liet op social media eerder al een ballonnetje op omtrent de datum van een event in september, maar nu worden die plannen volledig uit de doeken gedaan.
Onder de naam Two Days Of Rock Herk wordt er op 10 & 11 september 2021 éénmalig een kleine editie van het festival georganiseerd op de gekende locatie, maar aan halve capaciteit.  Gezien het coronavirus nog niet helemaal uit het land is, wil de organisatie nog wat voorzichtig blijven en wordt het aantal bezoekers beperkt tot 5.000 per dag in plaats van de gekende 10.000. Om iedereen wel de kans te geven een ticket voor het festival te bemachtigen wordt er uitzonderlijk enkel gewerkt met dagtickets. In 2022 neemt het festival dan opnieuw zijn vorm aan zoals de bezoekers het kennen op volle capaciteit.
Aan de affiche wordt momenteel nog volop gewerkt. Maar het wordt uiteraard een typische Rock Herk affiche met dit jaar veel Belgische namen, maar ook met enkele geweldige namen van buiten de landsgrenzen. De eerste headliners zijn Goose op vrijdag 10/09 en Arsenal op zaterdag 11/09. De eerste naam in het harde werk komt er in de vorm van Stake (11/09). En naar goede gewoonte is er ook op Two Days of Rock Herk ruimte voor jong en aanstormend talent met The Guru Guru (10/09). Veel meer namen volgen in de loop van de komende maanden.
Tickets voor Two Days of Rock Herk zijn online te verkrijgen vanaf vrijdag 09 juli.  Festivalgangers met een ticket voor de geannuleerde editie van Rock Herk op 16 & 17 juli en ook crowdfunders mochten eerder een mail ontvangen omtrent de praktische afhandeling.
Opgelet! Rock Herk is steevast uitverkocht ruim voor de start van het festival. Gezien de beperkte capaciteit is er een kans dat dit voor Two Days of Rock Herk niet anders gaat zijn. Festivalbezoekers die snel beslissen zijn bijgevolg meteen zeker van een gegarandeerde toegang tot het festivalterrein.  Alle info: www.rockherk.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vijf × een =