Enola werft!

Enola werft. Omdat stilstaan achteruitgaan op een loopband is. Omdat we jonger willen worden. Omdat het nodig is. Omdat we U willen.

Omdat niets stilstaat, en al zeker het internet niet, steekt enola sinds vorige week in een nieuw jasje. Daarin zullen teksten over individuele songs, heet van de naald, een centralere plaats innemen, verzameld in de rubriek ‘enola play’. Wat in deze rubriek telt is de Song, niet het Album. Van nieuwe singles opvangen, een verborgen parel uit heden of verleden bovenhalen, tot net die unieke liveversie eruit pikken en daar een kort maar krachtig tekstje over schrijven: dat is de essentie. Qua genre mag alles, van beats over ambient tot snoeiharde metal. Eén criterium: het moet goed zijn. Of het nu een gortdroge bespreking van de blastbeats van de nieuwste black metal sensatie is, tot uw diepste zielenroerselen bij de beluistering van een prachtig folknummer.

Uiteraard, niemand schrijft van bij zijn eerste tekst perfect, en iedereen die dat beweert is een leugenaar. Dus wij bieden ook: een lage drempel, een goede schrijfbegeleiding en doorstroming naar langere teksten indien dat gewenst is, en natuurlijk een geweldig gezellige groep gemotiveerde muziekfreaks die u warm zullen verwelkomen.

Oh ja, het gaat om vrijwilligerswerk. Omdat muziek in de eerste plaats een work of love moet zijn.

Klinkt dit alles als de perfecte eerste stapjes die u wenst te zetten in de muziekschrijverij? Laat het ons dan weten op info@enola.be!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

2 × drie =