Affiche Gladiolen compleet met Heideroosjes, Triggerfinger, Arsenal en meer

Op 7 en 8 juni viert Gladiolen zijn 20-jarig jubileum met een topaffiche vol stevige rock, frisse elektro-pop, pittige punk en hete hiphop. Zowel op vrijdag als op zaterdag serveert het festival je een knaller van een line-up met fris bloed en enkele bekende gezichten uit zijn rijke geschiedenis.

Met Triggerfinger, K’s Choice, Heideroosjes, Warhola, Emma Bale, SONS, Glints, Jaguar Jaguar, Chackie Jam, RHEA, The Dirty Daddies en Arsenal heeft Gladiolen een flink – komt ie – arsenaal aan live artiesten op zijn podia staan.

Ook de volledie line-up van Club Vedett en De Beeck Stage werd vervolledigd met o.a. Dr Lektroluv, Cherry Moon Legends, Black Mamba, Lara Chedraoui en Laston & Geo.

Info en tickets: www.gladiolen.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

13 − 9 =