180dB: Road Trip

Net op tijd: “Road Trip” van 180dB wordt mogelijk de langgerekte schreeuw en shot adrenaline waarmee u uw weekend loeihard in gang trapt. Het nummer is een furieuze punkherwerking van Goldie & Skepta’s “Upstart (Road Trip)” uit 2017 en komt uit de koker van wat wel eens de samenwerking van het jaar zou kunnen zijn.

180dB is de kersverse, “continue van gedaante veranderende supergroep” rond Fay Milton en Ayse Hassan, voorlopig het best bekend als respectievelijk drumster en bassiste bij Savages. Voor de gelegenheid lijfden ze de stem- en schrijfkwaliteiten in van Meredith Graves (Perfect Pussy) en stelde Nick Zinner (Yeah Yeah Yeahs) zijn gitaarriffs ter beschikking. Vergelijkingen zijn vaak een zwaktebod en doen zelden iemand eer aan, maar onder meer Death Grips en het agressief-melodische baswerk bij Savages spoken rond in deze rauwe, opwindende en licht angstaanjagende track.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

een × twee =