Festival Dranouter komt met Passenger en Intergalactic Lovers

De 44ste editie van Festival Dranouter komt eraan en met Passenger en Intergalactic Lovers bevestigt het festival, samen met drie andere acts, zijn eerste namen.

Naast Passenger en Intergalactic Lovers komen ook Les Negresses Vertes, Elephant Sessions en Sam Kelly & The Lost Boys naar Dranouter, waarmee de toon gezet is voor de komende editie. Binnekort komt er nog een hele lading artiesten bij.

Dranouter blijft inzetten op een mix tussen internationale toppers en roots muziek. De programmatie zal ook in 2018 eclectisch zijn en zich nestelen in verschillende locaties verspreid over het dorp. Momenteel loopt de vroegboekactie nog waarbij je tot €10 voordeel doet bij aankoop van een weekendticket! Die actie loopt tot en met zondag. Vanaf maandag 5 februari start de reguliere ticketverkoop.

Festival Dranouter vindt plaats van 3 t/m 5 augustus. Info en tickets: www.festivaldranouter.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

een × drie =