Karrevracht nieuwe namen voor Worst Kept Secret

Geruchten zijn erg moeilijk te onderdrukken als er enige vorm van waarheid in zit. Dat mocht ook Best Kept Secret de voorbije dagen en weken ondervinden. De organisatoren geven het stilzwijgen op en lossen vandaag, naast het eerder bevestigde Arctic Monkeys, nog eens 26 must sees waaronder Angus & Julia Stone, The Kills, Warpaint en Karen Elson.

Het nieuwe lijstje namen oogt indrukwekkend. Met Angus & Julia Stone, Job Jobse, The Kills, Warpaint, Wolf Alice, All Them Witches, Bully, Cocaine Piss, Downtown Boys, Flohio, Gus Dapperton, John Maus, Karen Elson, Lido Pimienta, Mattiel, Moaning, OMNI, Optimo, Palm, Ray Fuego, Sudan Archives, Susanne Sundfør, SYML, The Districts, Umfang en Yellow Days staan er sinds vanavond niet minder dan 26 nieuwe namen op het programma te blinken.

Best Kept Secret vindt plaats van 8 t/m 10 juni in Hilvarenbeek (NL). Alle info: www.bestkeptsecret.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

17 − 14 =