Win tickets voor de launch party van Roger Waters in het Planetarium

Op 2 juni komt Is This The Life We Really Want? , het nieuwe album van voormalig Pink Floyd-voorman Roger Waters uit. Het is zijn eerste rockalbum sinds Amused To Death uit 1992. . Producer van dienst is Nigel Godrich, bekend van zijn werk met Radiohead, Beck, U2 en Paul McCartney. Volgens de muzikant sluit Is This The Life We Really Want? perfect aan bij klassieke Pink Floyd-albums als​ Wish you were here, ​Animals en The Wall.

Enola mag 15 duotickets weggeven voor de launch party van dit album op 30 mei in het Planetarium in Brussel. In de beste Pink Floyd/Roger Waters-traditie wordt het een ongetwijfeld spectaculaire party met een 12-speaker surround sound system en ruimteprojecties tijdens de voorstelling. Voor de aanwezigen is er een boekje met de teksten van het album en drank voor en na de albumvoorstelling. Mail naar win@enola en maak kans op een duoticket.

Hoe dat er uit ziet, ziet u hiernaast.

Concreet:

Timetable:

18u30: Deuren

19u30: Albumvoorstelling (stipt)

20u30: Drinks & napraten

21u30: Einde

Locatie:

Planetarium Brussel

Bouchoutlaan 10

1020 Brussel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

17 − 1 =