Róisín Murphy, Local Natives en meer voor Cactusfestival

Cactusfestival presenteert vandaag de komst van o.a. twee straffe madammen. Róisín Murphy bijvoorbeeld sluit, in haar volstrekt eigen stijl, de eerste festivaldag af.

De dag erop zorgt nieuwe queen of hiphop Coely ongetwijfeld voor een aangename stijging van de gevoelstemperatuur in het Minnewaterpark. Diezelfde zaterdag ook op de affiche: Steve Winwood, één van de grote iconen van de Britse muziekscene. Op zondag 9 juli wordt het programma aangevuld met de indierockers van Local Natives, die voor een exclusief concert naar Cactusfestival komen.

Cactusfestival 2016 vindt plaats op 7 t/m 9 juli in het Brugse Minnewaterpark met o.a. Explosions In The Sky, Jamie Lidell, Goose, Richard Ashcroft, Michael Kiwanuka en Sophia. Info en tickets: www.cactusfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

een × vier =