Ongemakkelijke situaties bij Supergenius

De coolste muziekclip in lange tijd? Ongetwijfeld die van Supergenius’ nieuwste single “A Serious Case of Imposter Syndrome”. Ook het nummer mag er zijn.

In de clip zie je hoe de vierkoppige band en vrienden zich een weg banen door een serie ongemakkelijke en ongebruikelijke situaties. “Het is een nummer over zelftwijfel, ik denk dat dat iets is waarmee veel mensen worstelen”, zegt zanger Edward Godby daarover aan Punktastic. Het nummer zelf mixt het beste van indie- en punkrockbands uit de jaren negentig. Het is melodisch, catchy en energiek.

Supergenieus bestaat uit (ex-)leden van Rise and Fall, Hitch, Oathbreaker, Blind To Faith, Wiegedood en Beecher, en brengt zijn debuutplaat Supertired uit op 7 april via een samenwerking tussen Hypertension en 9000 Records. Op 14 april speelt de band in De Kreun in Kortrijk. Op 15 april kan je Supergenius aan het werk zien in de Muziekodroom in Hasselt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twaalf − 8 =