Huracán raast door met nieuw nummer

Een motherfucker van een song. Zo kan je het titelnummer en eerste single van Huracáns aanstormende plaat Realm Of Instability noemen. Beluister en laat u meesleuren.

Eerst hoor je een spoken word van Rico Savage. Dan valt een beukende riff in, en vervolgens de razende drums. Samen met welgemikte schreeuwerige vocalen vormen gitaren, drums en bas een orkaan van geluid waar niet aan te ontkomen valt. Thrash metal meets stoner met een stevige scheut punk. Of zoiets. Die bandnaam is dus allesbehalve slecht gekozen.

We hebben nog meer nieuws, want er is ondertussen ook een datum voor de releaseshow aangekondigd. Op 25 maart stelt Huracán zijn tweede plaat live voor in Trefpunt in Gent. Aanwezigheid bevestigen kan via het Facebookevent.

Het stonerorkest met leden uit Gent en Antwerpen bracht in 2015 een debuut uit die bol stond van duistere beukmetal. Gitarist Geert Reygaert (ex-Drums Are For Parades), drummer-zanger Tijs De Langhe, zanger-gitarist Christophe Wille en bassist Bert Roos hebben bovendien een explosieve livereputatie. Dat bewezen ze datzelfde jaar op onder meer Dunk!festival.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

14 − 3 =