Vive La Wallonie! :: Enola’s Waalse Week

Stop met in de navel te peuteren! Ja, we bedoelen dat zo streng als het klinkt. Ook over onze quasi dichtgebetonneerde muzikale taalgrens gebeurt er immers heel wat. Daarom zet enola deze week de Waalse Scene in de spotlights. Zomaar, en omdat u vrijdag de crême de la crême (u ziet, Frans gaat ons ook goed af) daarvan kunt gaan zien op een heuse Puur Belgenacht in de VK.

Geen idee wat daar tegenwoordig in het water zit, maar er broéit iets in de Waalse onderbuik. Sneller dan wij kunnen volgen steken daar leuke bandjes de kop op, voor de vuilste rock en punk moet je tegenwoordig ook al de kop voorbij de lijn Moeskroen-Voeren steken. Weten die niet wat de benzine kost, of wat? Soit: we hebben dat in het snotje, we volgen dat op, en deze week nog wat meer dan normaal. We spraken met drie sleutelbands uit de scene, en geven u hieronder nog eens het lijstje platen dat u dringend moét checken. En avant la musique!

Chequez-this!:

parlez-vous français?

  • It It Anita :: ”Een optreden betekent vrijheid”
  • La Jungle :: ”Dichtbij het publiek spelen, en hen kunnen aanraken: heerlijk”
  • It It Anita :: ”Niémand heeft normale seks”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

tien + 15 =