BRUTUS pakt uit met eerste single

In afwachting van de release van hun langverwachte debuutplaat heeft BRUTUS een eerste single met bijhorende video vrijgegeven.

Wie nummers als “Justice De Julia II” en “Horde” kent, zal ook in “All Along” de eigenzinnige stijl van BRUTUS herkennen. Metal, punk, shoegaze én hardcore gaan in de blender. Het resultaat is opnieuw een donker, kolossaal én okselfris nummer. De indrukwekkende stem van drumster Stefanie Mannaerts bezorgt ons keer op keer kippenvel, de melodische gitaren van Stijn Vanhoegaerden en bassen van Peter Mulders zorgen er mee voor dat ook dit nummer een weergaloze uppercut is.

“All Along” doet ons nog meer uitkijken naar Burst, dat op 3 februari verschijnt via het Britse Hassle Records. De plaat wordt op 4 februari voorgesteld in de AB. Op 13 januari speelt BRUTUS op showcasefestival Eurosonic in Groningen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zeven − 4 =