The Last Shadow Puppets en Bring Me The Horizon naar Pukkelpop

The Last Shadow Puppets en Bring Me The Horizon houden in augustus halt op Pukkelpop. Daarnaast vervoegen ook nog San Soda en Palms Trax en White Miles de affich.

Op donderdag 18 augustus kan je het succesvolle zijproject van Miles Kane en Alex Turner bewonderen op de Main Stage. Bring Me The Horizon doet de Pukkelpopweide dan weer daveren op zaterdag. Het is al de derde keer dat Oli Sykes en de zijnen naar Hasselt afzakken en dit keer met hun meest toegankelijke album tot nu toe.

Verder vervoegen San Soda en Palms Trax de affiche van de Castello op donderdag en zien we het stevige duo White Miles de Marquee openen op vrijdag.

Pukkelpop vindt plaats van 17 t/m 20 augustus in Kiewit, Hasselt met o.a. Soulwax, Grandaddy, The Temper Trap, Good Charlotte, NOFX, Catfish And The Bottlemen, Rihanna, Chvrches, Die Antwoord, The Kills, Warpaint, Julia Holter, Weval, Wolfmother, The Chemical BrothersNoel Gallagher’s High Flying Birds, LCD Soundsystem en vele anderen. Alle info: www.pukkelpop.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twaalf − negen =