Op tour met A Place To Bury Strangers :: het dagboek van Rape Blossoms

Dezer dagen toert Rape Blossoms door Europa als voorprogramma van A Place To Bury Strangers. De vier bandleden houden voor ons afwisselend een dagboek bij over hun ervaringen. De intro is van de hand van zanger David Defrenne.

De laatste repetitie

Vertrokken uit Brussel, de stad die ik sinds een drietal jaar koester – al kan ik niet ontkennen dat dit de afgelopen dagen en weken eerder met gemengde gevoelens is – richting Kortrijk, die andere stad waar ik een aantal jaren gewoond heb en vandaag werk. Vanavond repeteren we een laatste keer in Gent – daar heb ik ook gewoond – om vervolgens te vertrekken naar Bordeaux waar we een eerste afspraak hebben met A Place To Bury Strangers.

Op 30 december 2015 kregen we een mailtje van Oliver (Ackermann, zanger-gitarist van APTBS) dat begint met “happy holidays you crazy motherfuckers! Saw your new really cool video (voor “Heart & Soul”) on facebook…” Dik twee maanden later, na wat intern getouwtrek naar haalbaarheid, liggen acht data vast…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

7 − 5 =