Lokerse Feesten geeft metaldag vorm

Zondag 7 augustus wordt een memorabele dag in de reeds rijkgevulde Lokerse Feesten (metal) geschiedenis. Met zeer gepaste trots kondigt het festival vandaag immers de komst aan van Limp Bizkit, Steel Panther, Parkway Drive, Suicidal Tendencies én Red Fang! Meer namen voor deze dag worden later toegevoegd.

Bovendien kan je vanaf dit jaar ook kamperen op de Lokerse Feesten. Daarvoor wordt gebruik gemaakt van het terrein van het Provinciaal Domein Puyenbroeck. Lokerse Feesten voorziet shuttlebussen naar en van de camping. Met je eigen tent, een tent (en slaapgerief) of een hut met bed huren is allemaal mogelijk. Je kunt er terecht voor één of meerdere nachten.

De 42e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 5 tot en met zondag 14 augustus 2015 met o.a. Van Morrison, Garbage, Trixie Whitley en Faithless. Alle info: www.lokersefeesten.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

16 − veertien =