Alcatraz presenteert 3 nieuwe bevestigingen

De legendarische band Whitesnake komt naar Kortrijk om er op Alcatraz hun ‘The Greatest Hits Tour’ te presenteren aan het Belgische publiek. Whitesnake zal er hun bekendste songs spelen, gekozen uit de albums ‘Slide It In’, ‘Whitesnake’ (1987) & ‘Slip Of The Tongue’.

Dat het wel eens de laatste keer zou kunnen zijn dat we Whitesnake aan het werk zien laat zanger David Coverdale in een persoonlijk statement weten:

“We are truly excited & looking forward to playing at ALCATRAZ FESTIVAL in 2016 on what will be our ‘Greatest Hits World Tour’ & most likely my personal ‘Farewell to Arena Rock’ after over 40 years of writing & performing rock music.
I am honored to have toured this incredible world we share for over 40 years, celebrating & enjoying unforgettable moments with millions of people…All of whom have shared this amazing journey with me…I truly love the shared experience & simply love my job & always will…Over 4 Decades Of FUN…Thank YOU!!

Verder bevestigden ook het Triptykon van Tom G. Warrior (ex-Celtic Frost) en het Zweedse doom metalinstituut Candlemass hun komst naar Alcatraz.

Alcatraz Hard Rock & Metal Festival vindt plaats op 13 en 14 augustus op het festivalterrein aan de Lange Munte in Kortrijk met o.a. Within Temptation, Ministry, Children Of Bodom en Airbourne. Info: www.alcatraz.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

16 − 3 =