Eerste song op nieuwe plaat Arquettes bekend gemaakt

In februari brengt het Gentse Arquettes zijn tweede album uit. Eerste single van dat Yiss Yiss is “I Don’t Need It”, dat al online te beluisteren is.

Vijf jaar na hun eerste album Wave On brengt Arguettes, in samenwerking met producer Pascal Deweze, de volgende uit. “Een van de eerste songs die ik schreef voor deze plaat was “I Don’t Need It””, vertelt de zanger Koen Wijnant. “Achteraf gezien bepaalde deze track ook grotendeels de richting en sound voor de andere songs.”

Het eerste nummer is al online te beluisteren en te downloaden, het hele Yiss Yiss ligt op 26 februari in de winkel. Wie Arquettes ook eens live wil meemaken, kan op 20 december in De Living in Heist Op De Berg naar hun eerstvolgende optreden gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vijf − een =