AB verscherpt veiligheidsmaatregelen, concerten gaan door

Naar aanleiding van de terroristische aanslagen in Parijs gisteren, verscherpt de Brusselse concertzaal Ancienne Belgique zijn veiligheidsmaatregelen. De geplande concerten gaan gewoon door.

“AB is diep in haar hart geraakt door het dramatische nieuws van vannacht in Parijs. Ons medeleven gaat uit naar de slachtoffers van de aanslagen en hun familieleden en uiteraard ook naar onze collega’s van Le Bataclan.

De concerten die de komende dagen gepland staan, gaan door. Wel verhogen we de veiligheidsmaatregelen om de veiligheid voor de bezoekers, artiesten en medewerkers van de AB te garanderen. Aan de bezoekers wordt gevraagd om zonder al te veel bagage naar de AB af te zakken zodat de fouillering vlotter kan verlopen.”
, klinkt het in een mededeling op de officiële AB-website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zeventien + 8 =