Faces On TV brengt nieuwe single met video uit

Faces On TV, de Gentse band rond Jasper Maekelberg, heeft een nieuwe single uit. Voor de bijhorende video werkt het vierkoppige gezelschap samen met Victor Van Rossem, bekend van zijn Facebook-film Neal D Retke for President.

Faces On TV is de relatief nieuwe band van Jasper Maekelberg, die in het verleden als producer/engineer/mixer werkte voor onder meer Gabriel Rios, Mintzkov, Douglas Firs, Nordmann, Soldier’s Heart, Bazart en Warhola. Maar daarnaast is hij dus ook zanger en liedjesschrijver. Begin 2015 nestelde Faces On TV zich met hun eerste single ‘Run Against The Stream’ al enkele weken in de playlist van Studio Brussel en Radio 1. De debuut-EP wordt volgend jaar verwacht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twee + vijf =