Nieuwe video voor The K.

De Luiks-Machelse noise-rockband laat een gloednieuwe video op de wereld los. Het is een voorproefje van hun tweede plaat Burning Pattern Etiquette

Het nummer “Intrusive Behavior” verschijnt op de plaat die zal verschijnen op 2 oktober via het label Jaune Orange. The K. werd in 2010 opgericht door Sebastien von Landau (gitaar), Geoffrey Mornard (bas) en Sigfried Burroughs (drums) en maakte in 2012 indruk met zijn debuut My Flesh Reveals Millions Of Souls. De band brengt heftige lawaairock — met andere woorden: voer voor Pissed Jeans, The Jesus Lizard, US Maple en Drunkdriver — en speelde al twee keer op Dour.

Volgens het persbericht klinkt de nieuwe K. trager, zwaarder en intenser. Dat belooft dus weer een bom van een plaat te worden. Aan Burning Pattern Etiquette, dat bijna volledig gecomponeerd werd op bas, werd in totaal twee jaar gewerkt.

The K. trekt dit najaar door de Balkan en Frankrijk, maar speelt ook op vrijdag 6 november met Go March, The Sedan Vault en Supergenius in de Hasseltse Muziekodroom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vier × vier =