Eerste single voor The Black Heart Rebellion

Het nummer is u wellicht al opgevallen op de radio, maar The Black Heart Rebellion heeft zijn eerste single vrijgegeven. Wij zijn alvast volledig mee.

“Near To Fire For Bricks” staat op het album People, when you see the smoke, do not think it is fields they’re burning, dat verschijnt op 23 oktober via 9000 Records, en is hieronder te beluisteren. “Hevig”, “sfeervol” en “mysterieus” lijken de perfecte adjectieven om het nummer te omschrijven. Wie — zoals wij — zot was van het in 2013 verschenen Har Nevo zal snel naar de repeatknop gluren.

Wie de band live aan het werk wil zien, kan al enkele data in de agenda vastprikken. The Black Heart Rebellion speelt op 20 september op Incubate in Tilburg, op 7 november in de Handelsbeurs in Gent, op 10 november in de AB in Brussel en op 4 december in Cactus Muziekcentrum in Brugge.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

veertien − tien =