Eerst nieuwe materiaal van Los Lobos sinds 2010 in aantocht

STOP DE PERSEN. Op 25 september verschijnt Gates Of Gold, de eerste studioplaat van onze helden uit East L.A. sinds het uitstekende Tin Can Trust, bij Proper records.

Verdere uitleg zou niet nodig mogen zijn, maar kom, voor degenen die niet verder geraken dan die hit uit 1987 kunnen we meegeven dat het Amerikaanse vijftal intussen begonnen is aan het vijfde decennium in zijn bestaan, en dat nog altijd in originele line-up. David Hidalgo, Cesar Rosas, Louie Perez, Conrad Lozano en Steve Berlin zijn helden van de Chicano rock, die klassieke rock-‘n-roll, tex-mex, psychedelica en Americana tot een herkenbaar geheel kneden. Kiko, hun album uit 1992, blijft nog altijd het onbetwiste meesterwerk van de band, maar de eerste berichten over een combinatie van ‘brandende bluesrock, impressionistische soul, traditionele Mexicaanse folk en rechttoe-rechtaan garagejams’ doen het beste vermoeden.

Gates Of Gold

 1. Made To Break Your Heart
 2. When We Were Free
 3. Mis-Treater Boogie Blues
 4. There I Go
 5. Too Small Heart
 6. Poquito Para Aqui
 7. Gates Of Gold
 8. La Tumba Sera El Final
 9. Song Of The Sun
 10. I Believe You So
 11. Magdalena

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twee × 4 =