Absolutely Free Festival compleet met Peter Broderick en Archie Bronson Outfit

Op 7 & 8 augustus 2015 vindt Absolutely Free Festival plaats op de vertrouwde site van C-mine in Genk. Het gratis toegankelijke festival blijft voluit mikken op verrassing en voegt vandaag de laatste namen toe aan de affiche.

Met Archie Bronson Outfit (UK) en Dark Sky (UK) wist het festival twee mooie Britse bands te strikken voor ‘dag 2’. Terwijl de eerste met zijn stompende grooves en bluesy passages voor de vlam in de hoofdpodiumpan zal zorgen, mikt Dark Sky met zijn melancholische beats van op het Green House-podium resoluut op uw dansbenen.

Daarnaast zakt die dag ook de Amerikaanse singer-songwriter Peter Broderick af naar Genk. Na sessiewerk voor o.a. M. Ward en Efterklang en veelgeprezen solo-albums is Broderick ondertussen een vaste waarde in Duyster-regionen en allerhande eindejaarslijstjes.

Talent uit eigen land komt er in de vorm van een dj-set van Pukkelpopman Eppo Janssen, het (ex-) Genkse Winterslag, het Gentse Supergenius (met leden van Rise & Fall en The Rott Childs) en Mind Rays, de Antwerpse electronica van Seizoensklanken en Limburgers Blaegger en Ellen Steegen. Voor ‘dag 1’ tenslotte voegt AFF de Hasseltse Solina nog toe.

Daarnaast echter ook minder goed nieuws. Het eerder aangekondigde Run Run Run cancelt zijn show op AFF.

Hiermee is de affiche helemaal af. Eerder werden o.a. Wire (uk), Monika Kruse (de), Iceage (dk) en Bed Rugs al aangekondigd. AFF blijft gratis toegankelijk mits inlevering van minstens 3 gebruikte batterijen of 3 euro tvv. het Absolutely Free Forest.

Alle info: www.absolutelyfree.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

10 + 12 =