In De Ruimte en Live Fast Die Young bundelen krachten

Op vrijdag 29 mei moeten fans van primitieve, brutale klanken verzamelen in de nieuwe Gentse creatieve hotspot genaamd In De Ruimte. Voelt u zich aangesproken? Lees dan zeker verder.

Het al even jonge alternatieve boekingskantoor Live Fast Die Young (LFDY), eigenlijk vooral gespecialiseerd in de betere noisemuziek, haalt namelijk NAH naar Gent. Dat is het alter ego van een obscure producer/drummer uit Philadelphia, die al met grote namen als Death Grips, Ratking en Ryan Hemsworth op het podium stond. In de traditie van LFDY trekt NAH zich niets aan van geijkte melodieën of songstructuren. Hij is schatplichtig aan punk, noise en hiphop. Helemaal iets voor fans van Death Grips dus.

NAH maakte zelf als indruk op het Britse toonaangevende magazine NME tijdens het showcase festival The Great Escape in Brighton afgelopen weekend. Nieuwsgierig? Beluister en bekijk zeker onderstaande, heftige video van “Rather Die”. Verwacht live dus hevige livedrums en geschifte elektronica. En u krijgt er het even brutale YOUFF bij. Nog zo’n band die klinkt als zijn naam: snel, hard en primitief. En er is enkel een drum en basgitaar voor nodig. Het adres: Franse Vaart 28, Gent. Het Facebookevent: https://www.facebook.com/events/410913092414943/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twee + elf =