Team William en Intergalactic Lovers op Zeverrock

Het verschil tussen plattelandskoeien en stadsjongeren? Eerstgenoemde eten gras, laatstgenoemden roken het. Eerstgenoemde laten voortdurend luide scheten knallen, laatstgenoemden knallen voortdurend op luide muziek. Op 7 en 8 augustus kunt u dat zelf vaststellen, want dan gaat Zevergem weer volledig loos.

Dat Zeverrock je op een rondje tractorpulling trakteert, is hoogst twijfelachtig, maar vast staat wel dat hun festivalweide in geen tijd zal worden omgeploegd. Hebben plechtig beloofd daar hun beste beentje voor te zetten: lokale helden Deaf Dog Assembly, Culture Club- en Buffalo-god Neon, comeback kids Team William en Intergalactic Lovers.

Zeverrock vindt plaats op 7 en 8 augustus. De komende weken kondigt Zeverrock nog 13 bands aan. Alle info: www.zeverrock.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

20 − 12 =