OMI exclusief op Afro-Latino Festival

Vrijdag 10 juli 2015 geeft OMI een exclusief Belgisch concert op het Afro-Latino Festival in Bree.

OMI heeft met ‘Cheerleader’ de grootste hit van 2015 tot dusver beet en het wordt gegarandeerd dé zomerhit van het jaar! Het is een oorwurm zoals ‘Happy’ van Pharrell Williams er 2 jaar geleden ééntje was! Op Youtube is de videoclip al meer dan 60 miljoen keer bekeken op enkele weken tijd.

‘Cheerleader’ staat momenteel al 3 maanden in meer dan 15 Europese landen op nummer 1 in de hitlijsten! Hij is slechts de derde Jamaicaanse artiest ooit, na grootheden Sean Paul en Shaggy, die hierin slaagt. Andere headliners op Afro-Latino zijn dit jaar onder meer Juanes, Juan Luis Guerra, Inner Circle en Chambao.

Het Afro-Latino Festival vindt plaats op 10, 11 en 12 juli 2015 op festivalterrein Berkenbroek in Bree. Info en tickets: www.afro-latino.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zeventien + dertien =