Hemelbestormer brengt cassette uit

Ze bestaan nog: de bands die tapes uitbrengen. De volgende band in het rijtje is Hemelbestormer, dat op 1 maart nieuw materiaal uitbrengt.

Hemelbestormer heeft zijn naam niet gestolen. De vijf bandleden hebben ervaring opgebouwd in diverse regionen van de metal scene, onder meer bij de bands Serpentcult en Gorath. Hemelbestormer haalt invloeden uit de black metal, sludge en hardcore. Hun debuut kwam vorig jaar in maart uit op Consouling Sounds en is een split met het Italiaanse shoegaze collectief Vanessa Van Basten. Portal I en II van op die plaat worden nu met Portal III gereleased op één tape, die via Tartarus Records verschijnt op 100 exemplaren.

Wie de band aan het werk wil zien, kan op 21 maart terecht in Gouvernement in Gent en krijgt er Sum Or R en All We Expected bij. Het evenement wordt georganiseerd door Alter Ego vzw. De band speelt ook op vrijdag 15 mei op Dunk!festival.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

19 + veertien =